Vezérlők 8 körig

Katalógus

Vezérlők 8 körig 9 termék található.

1 - 9 elem mutatása, összesen: 9
 • Ár: 15 402 Ft‎

  Hunter ECO-LOGIC 4 körös, beltéri vezérlő automata trafóval. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

 • Ár: 17 598 Ft‎

  Hunter ECO-LOGIC 6 körös, beltéri vezérlő automata trafóval. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

 • Ár: 26 259 Ft‎

  Hunter X-CORE 4 körös, beltéri vezérlő automata trafóval, magyar nyelvű előlappal. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

 • Ár: 38 616 Ft‎

  Hunter X-CORE 4 körös, kültéri vezérlő automata trafóval, magyar nyelvű előlappal. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

 • Ár: 29 346 Ft‎

  Hunter X-CORE 6 körös, beltéri vezérlő automata trafóval, magyar nyelvű előlappal. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

 • Ár: 44 794 Ft‎

  Hunter X-CORE 6 körös, kültéri vezérlő automata trafóval, magyar nyelvű előlappal. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

 • Ár: 37 071 Ft‎

  Hunter X-CORE 8 körös, beltéri vezérlő automata trafóval, magyar nyelvű előlappal. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

 • Ár: 54 062 Ft‎

  Hunter X-CORE 8 körös, kültéri vezérlő automata trafóval, magyar nyelvű előlappal. A, B és C programban programonként 4 indítási időponttal, így összesen 12 indítási időpont alkalmazható. Esőérzékelő és mesterszelep / szivattyú is beköthető a vezérlő automatába. Az esőérzékelő kiiktatható.

1 - 9 elem mutatása, összesen: 9