Bemutatkozás

Köszöntjük Webáruházunkban!

Cégünk, a Vertical 2000 Bt. 1999-ben alapult, tulajdonosa 2007 óta foglalkozik öntözőrendszerek telepítésével és mára aktuálissá vált egy öntözéstechnikai webáruház az Önök igényeinek kielégítése érdekében.

Elengedhetetlen, hogy locsoljunk a mai szélsőséges időjárási körülmények között, főleg, ha szép kertre vágyunk. Sokan azt gondolják, hogy milliókba kerül egy öntözőrendszer, pedig nem így van.

Kérje ingyenes árajánlatunkat, mely semmiféle kötelezettséggel nem jár és bizonyosodjon meg róla, hogy milyen lehetőségek vannak, ez nem kerül pénzbe Önnek!

Cégünk kizárólag az amerikai, professzionális Hunter termékekből, valamint olasz Irritec idomokkal építi rendszereit és ezeket is forgalmazza, mivel megbízunk a márkákban. A Hunter vállalat 1952 óta piacvezető az öntözőrendszerek gyártása területén.

Úgy érzem és tapasztalom, hogy manapság szinte bárki nyithat webáruházat, de nem mindegy, hogy milyen színvonalon és mekkora szakértelemmel biztosítja szolgáltatásait. Én 2007 óta, 18 éves koromtól foglalkozom kertépítéssel és öntözőrendszerek telepítésével, ez idő alatt rengeteg tapasztalatra és tudásra tettem szert a munkám során.

Fiatal korom miatt nem mondhatom, hogy több 10 éve vagyok a szakmában, viszont sok esetben látom, hogy sokan dolgoznak megfelelő képesítés és főleg, tapasztalat nélkül. Folyamatosan szakmai továbbképzéseken veszek részt, szakmámban pedig a precíz, pontos és hibátlan tervezést, illetve annak megvalósítását tartom a legfontosabb értéknek.

Kihangsúlyoznám, hogy Cégünk kizárólag tökéletesen megtervezett öntözőrendszereket tervez és telepít, számunkra legfontosabb a minőségi szolgáltatás nyújtása az Önök számára, a lehető legegyenletesebb és legprecízebb beöntözés mellett!

Figyeljen a gyanúsan olcsó ajánlatokra, vagy arra, hogy rossz minőségű termékekből szereljék össze öntözőrendszerüket, mert ez később még több pénzbe kerülhet, mint a kiváló minőségű termékek beépítése. Nem egyszer találkoztunk már olyan „szakemberrel”, aki a fele annyi szórófejet telepít az adott területre, mint mi tettük volna.

Úgy gondolom, hogy nem éri meg néhány 10 ezer Ft különbség miatt több éven át bajlódni a hibás rendszerrel. Figyeljenek a minél magasabb műszaki tartalomra az árajánlatokban.

Webáruházunk az ország egész területén ki tudja szolgálni Önöket az öntözőrendszerekhez szükséges termékekkel.

Cégünk öntözőrendszerek forgalmazásán és telepítésén kívül, a tervezéstől kezdve a szaktanácsadáson át az alvízmérő vízórák telepítéséig áll az Önök szolgálatára. Vállaljuk öntözőrendszerek tavaszi indítását (szűrő tisztítása, szórófejek beállítása, mágnesszelepek átnézése), illetve őszi víztelenítését kompresszoros kifúvatással, továbbá rosszul kivitelezett öntözőrendszer javítását is.

A szakmában először mi segítünk Önöknek abban, hogy lakásbiztosításuk fedezze az öntözőrendszert ért károk (fagy- és villámkárok, viharok, jégeső) költségeit. Független biztosítási szakemberünk teljesen ingyen és bérmentve kibővíti az Ön lakásbiztosítását, mi pedig kár esetén vállaljuk az öntözőrendszer helyreállítását a Biztosító Társaságok által elfogadott számlaformában.

Célunk, hogy Önöknek a gyönyörű kertben csak pihennie kelljen a családjával, mialatt öntözőrendszere elvégzi Ön helyett a locsolást.

Köszönjük, hogy ellátogatott webáruházunkba!

Tisztelettel:
Tóth Dávid
Kertépítő, környezetmérnök